FitBakers

 

 

Pohánková ranná kaša

Ranná pohánková kaša

Ingrediencie pre dve porcie pohánkovej kaše:

•1 hrnček pohánky (namočenej cez noc)
• 1 hrnček rastlinného mlieka (mandľové, kokosové, ovsené alebo sójové)
• 1/2 hrnčeka vody
• škorica, muškátový oriešok alebo kardamon, vanilka
• ďatlový sirup (može byť aj javorový sirup alebo med)
• ovocie podľa chuti
• plátky kokosu, semienka
hrsť Fit Bakers Pohánkové Tradičné müsli

Postup:


1. Cez noc namočte pohánku.
2. Ráno vodu zlejte, pohánku preložte do mixéra a pridajte mlieko a vanilku. Mixujte približne 1 minútu.
3. Zmes preložte do panvičky, pridajte 1/2 hrnčeka vody a varte na miernom ohni, za stáleho miešania. Miešanie je doležité - predídete ním, aby sa v kaši vytvorili hrudky.
4. Zmes opať preložte do mixéra a ešte raz krátko rozmixujte, prípadne prilejte trochu mlieka.
5. Doslaďte podľa chuti ďatlovým alebo javorovým sirupom.
6. Pridajte štipku škorice, muškátového oriešku alebo kardamónu.
7. Ozdobte Vašim obľúbeným ovocím, plátkami kokosu alebo semienkami.                                                                                                                                               8. Navrch pridajte to najdôležitejšie - chrumkavé pohánkové Fitbakers müsli.

 

Vedeli ste?


Rutínu v pohánke vďačíme za pružnosť ciev, očistu obličiek, znižovanie cholesterolu a celkovú podporu imunitného systému. Pohánka obsahuje zinok, ktorý sa stará o krásu vlasov a nechtov. Odporúča sa rovnako pri rôznych problémoch s tráviacim traktom, práve kvôli veľkému obsahu minerálov, vlákniny a vitamínov, ktoré pomáhajú správnej funkcii tráviacej sústavy.

Pohánka je prirodzene bezlepková.

 

facebook Facebook mail objednavky@fitbakers.sk telefon 0918 313 453 instagram Instagram